Latvijas Universitātes (LU) Madonas filiāle līdz 30. augustam turpina uzņemt studētgribētājus pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā "Sporta treneris". JAUNUMS - iespēja kļūt arī par tenisa un volejbola treneri!

Pirmā līmeņa profesionālā augstākās izglītības studiju programmas “Sporta treneris” mērķis ir nodrošināt iespēju studentiem iegūt sporta trenera darbam nepieciešamās zināšanas, prasmes, kompetenci sportā ar sporta trenera kvalifikāciju atbilstīgi nacionālā un starptautiskā mērogā izvirzītām profesionālās kompetences prasībām. Studējošie plāno, organizē, vada un izvērtē treniņu procesu noteiktā sporta veidā (basketbolā, futbolā, tenisā vai volejbolā), pielietojot atbilstošas metodes un ņemot vērā mērķgrupas individuālās vajadzības un spējas sporta treniņu procesā.


Studiju ilgums: 2 gadi un 3 mēneši (5 semestri).

Studiju maksa – 1440 euro studiju gadā (sadalīta 8 maksājumos)
Iegūstamais grāds - pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība un kvalifikācija "Sporta treneris" (vienā no izvēlētajiem sporta veidiem: basketbola, futbola, tenisa vai volejbola treneris)

Vairāk par studiju programmām un filiāles kontakti: šeit


Uzzini vairāk par uzņemšanas turpināšanu koledžas un bakalaura līmeņa studijās: šeit

Studijas LU filiālē – tā ir iespēja studēt tuvāk savai dzīves vietai, apvienot studijas ar darbu, sabiedrisko un ģimenes dzīvi. Studijas notiek mūsdienīgā studiju vidē augsti kvalificētu docētāju vadībā, studiju procesu nodrošina atsaucīgs personāls. Filiālē ir nepilna laika maksas studijas, un, atbalstot reģionu iedzīvotājus, ir rasta iespēja studentiem maksāt par studijām dalīti – katru mēnesi.

Uz tikšanos LU Madonas filiālē!

 

Dalīties