DIĀNA DZELZKALĒJA, LU Madonas filiāles 1. kursa studente:

- 2021. gadā budžeta grupā uzsāku mācības LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē Rīgā, apakšprogrammā "Dizaina un tehnoloģiju skolotājs un sociālo zinību skolotājs". Gadu veiksmīgi izstudēju, taču sapratu, ka izvēlētā apakšprogramma mani nesaista. Vēlējos kļūt par skolotāju sākumskolā. Iesākot otro studiju gadu, uzzināju, ka mums ar vīru būs laime kļūt par vecākiem!

Esmu madoniete, un šajā rudenī, pateicoties jaukajām pārmaiņām, uzsāku studijas LU Madonas filiālē studiju programmā "Pirmsskolas skolotājs". Pārnākot studēt uz citu programmu, man tika ieskaitīti iepriekš apgūtie studiju kursi, un attiecīgi samazināta studiju maksa. Tālākā iecere ir pēc 2,5 gadiem, kad būšu ieguvusi 1. līmeņa izglītību un kvalifikāciju "Pirmsskolas skolotājs", turpināt studijas bakalaura līmeņa programmā "Sākumizglītības skolotājs" no 3. kursa, un skolā strādāt par pedagogu 1.-6. klašu posmā.

 

Projektu finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par pielikuma "Lasi. Vērtē. Analizē" saturu atbild SIA "Laikraksts STARS".

Rakstu lasi arī šeit www.estars.lv →

Dalīties